Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


MARÇ 2016 - DURANT EL 2015 EL SERVEI D'ACOLLIDA COMARCAL HA PROMOGUT UN TOTAL DE 9 CURSOS DE CONEIXEMENTS LABORALS

Aquests cursos s’emmarquen en les directrius de la Llei d’acollida, aprovada pel Parlament de Catalunya l’any 2010, que regula les actuacions que s’adrecen a les persones nouvingudes per promoure la seva autonomia i igualtat d’oportunitats. Les sessions de coneixements laborals han tingut una durada total de 15 hores, distribuïdes en 5 sessions de tres hores de durada cada una, en les quals s’han pogut adquirir coneixements sobre la normativa laboral, el funcionament del mercat de treball, informació sindical i recerca d’ocupació entre d’altres. Aquestes sessions han anat a càrrec de l’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà.


Els municipis on s’han dut a terme han estat Platja d’Aro (2), Palamós (2), Calonge, Sant Feliu de Guíxols, Torroella de Montgrí i la Bisbal d’Empordà. Ha quedat pendent una segona sessió a St. Feliu de Guíxols que per qüestions d’organització de dates s’haurà de fer durant el primer semestre del 2016.


Hi ha hagut un total de 133 persones inscrites (58 dones i 75 homes) i s’han emès 105 certificats. D’aquestes persones, 9 han obtingut només el certificat d’assistència, que vol dir que han assistit a més del 80 % del curs (12 h), i 96 han pogut aconseguir també el certificat d’aprofitament, ja que van superar satisfactòriament la prova d’avaluació final.


A l’acabament de les sessions, la valoració ha estat positiva. Des de l’inici els participants han mostrat un alt grau d’interès en els continguts tractats i s’han pogut enriquir compartint experiències pròpies i realitzant consultes sobre situacions personals. L’assistència mitjana a les sessions ha estat molt alta, un 98 % i la nota mitjana que van treure els participants a la prova d’avaluació final va ser un 8,5. Està previst continuar oferint aquests cursos de coneixements laborals a tota la comarca durant l’any 2016.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies