Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


MARÇ 2015 - S'HAN PROGRAMAT UN TOTAL DE 21 SORTIDES GUIADES AL LLARG DEL 2015 ALS ESPAIS NATURALS DE L'EMPORDÀ

Els diferents ens gestors dels espais naturals que hi ha a les comarques de l'Alt i el Baix Empordà organitzen de forma coordinada un conjunt de sortides guiades al llarg de 21 diumenges distribuïts entre la primavera i la tardor. La primera d'aquestes sortides està programada per al proper diumenge, 22 de març, als espais de pedra seca de Vilanant i la promou el Consorci Salines Bassegoda. En tots els casos, les places són limitades i es recomana trucar amb antelació, per reservar plaça, al telèfon de l'espai que organitza la sortida.

Al llarg dels mesos de març, abril, maig i juny es programen visites a indrets tan diversos com el dolmen de la Gutina i el menhir de la Murtra, el massís del Montgrí, l'entorn de Romanyà de la Selva, una descoberta dels ocells als Aiguamolls, el mas Magí del cap de Creus, el bosc de les Gavarres, la duna litoral, els racons de la costa del Montgrí i de les illes Medes des del mar, la font del Conill, una sortida en caiac entre Port lligat i Cadaqués i la descoberta del fons marí de les Medes en vaixell i amb immersió.

Després del parèntesi de l'estiu, les sortides guiades està previst reprendre-les el 6 de setembre amb un recorregut per l'Ardenya. Al llarg dels diumenges següents, fins al 8 de novembre, es programen sortides guiades per fer la ruta megalítica de Roses, un recorregut en caiac pels Aiguamolls, pastures transfrontereres, reserva integral dels Estanys, iniciació a la fotografia de natura a les Gavarres, baixada pel riu Ter en caiac i visites a l'ermita de Santa Magdalena i al castell de Requesens.

Segons les dades recollides pels responsables dels diferents espais naturals, l'any passat, en el cas de l'Alt Empordà, es van programar un total de 14 sortides, dues de les quals van ser anul·lades per causes meteorològiques, amb la participació de 258 persones. En el cas del Baix Empordà, els participants van ser 194 i el nombre de sortides previstes va ser de 10, també amb dues d'anul·lades a causa del mal temps. En tots dos casos la majoria dels participants, és a dir un total de 452 persones, van ser de les respectives comarques i van manifestar un interès especial per la natura i el turisme cultural.Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies