Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


MARÇ 2015 - EL CONSELL COMARCAL LLIURA ELS DISTINTIUS DE QUALITAT TURÍSTICA EN DESTINACIÓ SICTED

El dimecres 11 de març, el Consell Comarcal va lliurar els distintius de qualitat turística a 61 empreses i entitats adherides al Pla de Qualitat Turística en Destinació (SICTED). L’acte va tenir lloc al Par3 Pitch&Putt de Gualta i va estar presidit per Joan Català Pagès, president del Consell Comarcal del Baix Empordà.

Les empreses i entitats distingides pertanyen a diferents sectors turístics de la comarca del Baix Empordà: oficines de turisme, platges, restaurants, bars, guies, museus i centres d’interès, empreses d’allotjament i de turisme actiu que han superat les auditories corresponents a l’any 2014 i han renovat la distinció un any més.

Entre les 61 empreses i entitats distingides, aquest any destaquem les noves distincions de: l’Hostal Sa Rascassa de Begur, el Càmping Valldaro de Castell- Platja d’Aro, Immoserveis de Calonge- Sant Antoni, l’Oficina de turisme de Palamós ubicada al Museu de la Pesca, SB Visites Guiades de Palafrugell, el Bar del Poble de Peratallada i els restaurants Bonay, Can Nau, La Cort, La Riera i La Roca de Peratallada i el restaurant la Masia de Sant Climent de Peralta.

Durant l’acte s’ha presentat també la nova publicació específica del distintiu de qualitat turística amb l’objectiu de captar noves empreses i fer més promoció del distintiu als visitants de la comarca. La publicació, editada en dos idiomes (català i castellà), es distribuirà entre les empreses i entitats certificades, les oficines de turisme i les accions promocionals i fires turístiques que s’assisteixi com a consell comarcal.

Des de l’any 2004, el Consell Comarcal del Baix Empordà està treballant en la implantació del Pla de Qualitat Turística en Destinació, que persegueix la millora contínua dels serveis que s’ofereixen i dels recursos de què gaudeix el visitant a la comarca. Aquest pla de qualitat es basa en el Sistema Integral de Calidad Turística Española en Destino (SICTED), promogut per la Secretaría de Estado de Turismo i la Federación Española de Municipios y Provincias.

El SICTED s’implanta actualment a 183 destinacions de l’Estat espanyol amb més de 8.000 empreses adherides i/o distingides.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies