Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


MARÇ 2014 - REUNIÓ PRECONGRESSUAL DEL 7è CONGRÉS DE LA GENT GRAN DE CATALUNYA AL CONSELL COMARCAL DEL BAIX EMPORDÀ

El divendres 28 de març, es van reunir els casals i esplais de la comarca del Baix Empordà per tractar diversos temes que fan referència al 7è Congrés de la Gent Gran de Catalunya. La sessió informativa, que va estar presidida per Joan Català, president del Consell Comarcal, va comptar amb la presència de la directora dels Serveis Territorials, Montserrat Roura, i el director de l’Oficina de la Gent Gran Activa, Agustí Vilà.

Es van presentar els objectius i quin serà el funcionament precongressual fins el mes d’octubre, en què es celebrarà el 7è Congrés de la Gent Gran a Sant Benet de Bages. S’espera tenir una àmplia participació per poder tenir un gran ventall d’idees i propostes  que es puguin incorporar a les ponències. En aquestes es tractarà el marc conceptual  en què es troba en aquest moment el col•lectiu de la gent gran, i analitzarà els problemes que els afecten més directament buscant solucions. S’ha preparat un qüestionari que permetrà conèixer amb profunditat les carències i les preocupacions del col•lectiu de la gent gran.

Posteriorment, les ponències s’enviaran als delegats de cada comarca puguin treballar i facin les esmenes oportunes. Quan ja s’hagi recollit tot el material, s’incorporaran les esmenes a les ponències que es revisaran finalment ja en el Congrés, que aquest any celebrarà la setena edició.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies