Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


MARÇ 2014 - LA FUNDACIÓ PALLACH DEDICA UNA JORNADA A L’ATENCIÓ ALS MENORS

La Fundació Josep Pallach va organitzar la primera jornada de professionals i equips d’infància i adolescència del Baix Empordà, titulada “L’atenció al menor: xarxa i valors”. L’activitat es va dur a terme al Centre Municipal d’Educació de Palafrugell i va comptar amb la presència del president del Consell Comarcal, Joan Català.

L’obertura de la jornada va anar a càrrec del catedràtic de Teoria de l'Educació de la Universitat de Barcelona Miquel Martínez, que va oferir la conferència inaugural, titulada "L'educació en valors, avui: un treball col•laboratiu entre professionals". Seguidament, el professor de la Universitat Ramon Llull-Blanquerna, Jordi Longàs, va dirigir la conferència-col•loqui "El treball en xarxa: de la necessitat als límits; de la teoria a la pràctica".

La Fundació Pallach ha organitzat aquesta jornada de comú acord amb equips i professionals de serveis públics i centres privats d'infància i adolescència de la comarca.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies