Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


MARÇ 2014 - ÈXIT D’ASSISTÈNCIA A LA SESSIÓ FORMATIVA “INTERNET SEGURA PER A PARES I MARES”

El dimarts 25 de març,  es va oferir una sessió formativa titulada “Internet segura per a pares i mares”, adreçada a tot el personal del Consell Comarcal. La xerrada la va impartir Manel Domènech, interlocutor amb la comunitat dels Mossos d’Esquadra de la Bisbal d’Empordà.

Es van explicar els perills més habituals en què es troben els policies amb relació a les xarxes socials i els nostres fills i filles. En l’exposició de casos, es va fer especial incidència en el fet de parlar amb desconeguts i els problemes que suposen, sobretot en adolescents, a través de les xarxes socials (amenaces, insults, delictes contra la intimitat, delictes contra la integritat moral, usurpacions d’identitats...). També, es van repassar aspectes com la problemàtica amb les contrasenyes de les pàgines personals, les pàgines amb continguts inapropiats per a l’edat dels menors, així com també el tema de la reputació digital.

 

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies