Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


MARÇ 2014 - EL PRESIDENT DEL CONSELL COMARCAL ASSISTEIX A LA PRESENTACIÓ DEL PLA ESTRATÈGIC DE DESENVOLUPAMENT ECONÒMIC I D’OCUPACIÓ DE CINC MUNICIPIS DEL BAIX EMPORDÀ

El divendres 21 de març, es va dur a terme la presentació del Pla estratègic de desenvolupament econòmic i d’ocupació. La iniciativa ha tingut el suport del Consell Comarcal i, a banda de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà, s’hi han implicat els municipis de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura, Corçà, Forallac i Ullastret. Actualment, es fa necessari iniciar processos de cooperació entre els diferents ajuntaments per millorar l’eficiència de les seves polítiques de promoció econòmica i ocupació, així com incorporar al desenvolupament del territori la iniciativa privada mitjançant el desenvolupament d’un pla d’accions.

A l’acte, hi va assistir el president del Consell Comarcal, Joan Català; el director dels serveis territorials del Departament d’Empresa i Ocupació de Girona, Ferran Roquer, i els alcaldes dels municipis que formen part d’aquest projecte.

El pla, elaborat per l’empresa Activa Prospects, ha analitzat les característiques del mercat de treball, el teixit empresarial i l’estructura productiva, els recursos del territori i els aspectes municipals en la promoció de l’economia local. D’aquesta anàlisi s’han extret 30 accions que s’han marcat en el full de ruta fins al 2020.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies