Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


MARÇ 2014 - EL CONSELL COMARCAL FORMA 30 JOVES PER TREBALLAR DE CAMBRERS I D’AJUDANTS DE CUINA

Trenta joves del Baix Empordà participen en un programa d’experiència professional per a l’ocupació juvenil a Catalunya, en què faran 277 hores de formació professionalitzada teòrica i pràctica impartida per diferents professionals especialitzats en l’àmbit de l’hostaleria. Aquesta formació combina les classes teòriques amb les pràctiques bàsiques de restaurant i bar, aprovisionament de begudes, atenció al client i anglès.


El projecte, portat a terme pel Consell Comarcal amb el suport i la col•laboració de l’Ajuntament de la Bisbal, Torroella de Montgrí, Castell-Platja d’Aro, Santa Cristina d’Aro i Palafrugell, està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu. Els joves formats disposaran del coneixement adequat per portar a terme les tasques bàsiques de qualsevol establiment d’hostaleria. A més, disposaran del carnet de manipulació d’aliments per tal de tenir una acurada higiene alimentària.


Un cop finalitzat el curs i assolits els coneixements necessaris, les empreses que els contractin durant sis mesos podran rebre una subvenció de fins a 3.871,8 euros. Són perfils aptes per treballar en bars i restaurants com a ajudants de cuina, cambrers de sala o bé cambrers de barra.


Les empreses interessades a contractar els joves es poden adreçar a l’Àrea de Promoció Econòmica i Turisme del Consell Comarcal del Baix Empordà trucant al 972 64 23 10 o enviant un correu a joves@baixemporda.cat


Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies