Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


MARÇ 2013 - ELS CONSELLS COMARCALS DE L’ALT I EL BAIX EMPORDÀ PROMOCIONEN L’EMPORDÀ A LA FIRA DEL RAM DE VIC

Els consells comarcals de l’Alt i el Baix Empordà han estat presents a la Fira del Ram de Vic que s’ha celebrat aquest cap de setmana, del 22 al 24 de març de 2013.

La maquinària agrícola, el bestiar, les energies renovables i la gastronomia, entre d'altres, han estat els protagonistes de la Fira del Ram, la fira amb més història de la ciutat de Vic. La fira es va celebrar en diversos espais de la ciutat, un d’ells la Rambla del Carme, que aglutinava la Mostra de Turisme on els dos consells comarcals van aprofitar per promoure els recursos turístics de la comarca.

El mapa de l’Empordà, les cales i camins de ronda, les rutes en bicicleta i a peu i informació dels productes artesans empordanesos han estat les publicacions més demanades al llarg dels tres dies de la fira.

Els dos consells comarcals, seguint la línia estratègica de promoció de l’Empordà, han decidit promoure els seus recursos turístics, aquest any, en mercats de proximitat com Catalunya, França i Espanya.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies