Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


MARÇ 2013 - EL CONSELL COMARCAL LLIURA ELS DISTINTIUS DE QUALITAT TURÍSTICA EN DESTINACIÓ

Avui, dilluns 4 de març, el Consell Comarcal ha lliurat els distintius de qualitat turística a 54 empreses i entitats adherides al Pla de Qualitat Turística en Destinació (SICTED). L’acte ha tingut lloc a les 11.30 h a la Sala de Plens del Consell Comarcal i ha estat presidit pel Sr. Joan Català Pagès, president del Consell Comarcal del Baix Empordà, i pel Sr. Joan Trias Badruna, conseller comarcal representant a la Comissió Turística.

Les empreses i entitats distingides pertanyen a diferents sectors turístics de la comarca del Baix Empordà: oficines de turisme, platges, museus i centres d’interès, empreses d’allotjament i de turisme actiu que han superat les auditories corresponents a l’any 2012 i han renovat la distinció un any més.

Entre les 54 empreses i entitats distingides, aquest any han destacat dues noves distincions: a l’oficina de turisme de Platja d’Aro i a la platja del Racó de Begur.

Des de l’any 2004, el Consell Comarcal del Baix Empordà està treballant en la implantació del Pla de Qualitat Turística en Destinació, que persegueix la millora contínua dels serveis que s’ofereixen i dels recursos de què gaudeix el visitant a la comarca. Aquest pla de qualitat es basa en el Sistema Integral de Calidad Turística Española en Destino (SICTED), promogut per la Secretaría de Estado de Turismo i la Federación Española de Municipios y Provincias.

El SICTED s’implanta actualment a 154 destinacions de l’Estat espanyol amb més de 7.000 empreses adherides i/o distingides.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat