Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


MARÇ 2013 - EDUIOGA, UN JOC DE IOGA PER A NENS, PREMI EMPRENEDOR@ DE L’ANY 2012

En el transcurs del I Saló de la Formació, Ocupació i Empresa, celebrat el passat 7 i 8 de març a Sant Antoni de Calonge, Queralt Vilanova va estar guardonada pel seu caràcter emprenedor en la 3a Edició del Premi que atorga el Consell Comarcal del Baix Empordà.

L’acte de lliurament del Premi va anar precedit de la presentació de l’Empordà Exporta, un projecte del Consell Comarcal que donarà suport a les empreses per promoure el comerç internacional i prepararà 50 persones aturades per treballar en exportació.

A continuació, es va portar a terme la taula rodona d’exportació “Mercats alternatius. La clau per sortir de la crisi”, dinamitzada per la vicepresidenta, Dolors Padilla, i en la qual hi varen participar: Ferran Rodero, Delegat territorial d’ACCIÓ a Girona; Pere Cornellà, vicepresident primer de PIMEC Girona i gerent de l'empresa torrefactora Cafès Cornellà, i Montse de Riquer, consultora de la UOC, la UOC BS i l'Escola de Negocis EAE i Consultora dels programes d'Iniciació a l'Exportació d'ACCIÓ.

L’acte que va tancar la jornada del dia 7 va ser l’atorgament del Premi que el Consell Comarcal lliurava d’entre les persones emprenedores assessorades des de l’Àrea de Promoció Econòmica i Turisme al millor projecte del 2012. Segons explica la guanyadora i creadora del joc, Queralt Vilanova: “Eduioga, neix amb la idea de poder arribar a un ventall més ampli de nens/es a través de les seves famílies i/o dels seus professors, d’una manera divertida i amena. On els nens, a través del joc, a les classes de psicomotricitat i/o educació física, obtindran els beneficis del ioga.”

Els premis atorgats, a part del merescut reconeixement públic són els següents: una Tablet per part del Consorci de Vivers d’Empreses; Formació universitària gratuïta de la Business School de la UOC; Disseny i desenvolupament d’una Web corporativa per part 3Gi Soluciones Integrales, SL; un any gratuït al Clúster e-commerce per part de Nexes, el viver d’empreses i centre de negocis de Forallac;  Assessorament com a mentor de Josep Mascarós, de BIOTACTEX, i Obsequis de “La Caixa”.

Amb iniciatives com aquesta, des del Consell Comarcal es continuarà donant suport a l’emprenedoria com a element clau per generar llocs de treball i riquesa a la comarca.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat