Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


MAIG- EL BAIX EMPORDÀ PREMIA L'EMPRENEDURIA

El passat divendres 25 de maig a la seu del Consell Comarcal del Baix Empordà, s’ha portat a terme l’acte de lliurament del premis del X laboratori d’idees empresarials, encapçalat pel Vicepresident Primer del Consell Comarcal del Baix Empordà, el Sr. Òscar Aparicio Pedrosa.

Els participants han gravat un vídeo per explicar el seu projecte i han concursat en tres categories diferents: el vídeo més votat, la idea més innovadora i original, i el premi especial del jurat. Els guanyadors han rebut un Smart Watch i un val d’alberg per una nit i esmorzar. Tots els participants han estat obsequiats amb el carnet jove. El val d’alberg i el carnet jove per cortesia de la Direcció General de Joventut.

El jurat ha estat format per la Sra. Agnès Fàbregas, coordinadora territorial de joventut; el Sr. Quim Gudayol, gerent de Forallac Progrés, SAM, i els tècnics de l’àrea de promoció econòmica.

En la categoria de vídeo de presentació més votat al Facebook s’ha premiat dos projectes presentats pels alumnes de l’Institut de Sant Feliu de Guíxols, el projecte ULLGRAVICA i el projecte ALL STAR BAR. En la categoria d’idea més innovadora i original han guanyat els alumnes (Ahlam Aharrar, Marc Chazot, Chloe Esquinas, Miquel Kaermssen, Yasmin Martínez, Manuel Pellegrino, Ruth Rezabala, Sandra Triola) de PFI – PTT Guíxols – Vall d’Aro amb el projecte ENIGMES COSTA BRAVA i la Rahma Talbi, de l’Institut Montgrí amb el projecte VENDING BIO. Finalment, el premi especial del jurat aquest any s’ha atorgat a 7 projectes. El projecte JOLA S.L.S. presentat pel alumnes de l’Institut La Bisbal, el projecte de Pastisseria “Le Petit Gateau” de la Iman Chahboun de l’Institut Montgrí, el projecte AT YOUR SERVICE presentat pels alumnes de PFI – PTT Guíxols – Vall d’Aro, els projectes ZUMECO, iBAG i ESPAGONA presentats pels alumnes de l’Institut de Sant Feliu de Guíxols, el projecte BY TRANSPORTS presentat per l’Institut Escola Francesc Cambó i Batlle.

Amb iniciatives com aquesta, des del Consell Comarcal es continuarà donant suport a l’emprenedoria com a element clau per generar llocs de treball i riquesa a la comarca.


Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies