Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


MAIG 2019 - XIè LABORATORI D'IDEES EMPRESARIALS

Promoció Econòmica i Turisme

L’XI Laboratori d’Idees Empresarials premia el talent i la innovació dels joves del Baix Empordà

119 estudiants han presentat un total de 31 projectes empresarials

El Consell Comarcal del Baix Empordà ha premiat els projectes empresarials d’alumnes de secundària de la comarca
A la seu del Consell Comarcal del Baix Empordà s’ha portat a terme l’acte de lliurament dels premis de l’XI Laboratori d’Idees Empresarials, encapçalat pel president del Consell Comarcal del Baix Empordà, Joan Català i Pagès.


Els participants han gravat un vídeo per explicar el seu projecte i han concursat en tres categories diferents: el vídeo més votat, la idea més innovadora i el premi especial del jurat. Els guanyadors han rebut un smart watch. A més, han estat obsequiats amb un val per a una nit a qualsevol alberg Xanascat, la xarxa jove d'albergs de Catalunya, i amb el carnet jove, per cortesia de l’Agència Catalana de la Joventut.
En la categoria d’idea més innovadora i original, han guanyat els projectes Sabates Equipment, que generen energia en caminar i que permeten carregar dispositius mòbils, i Conditot, un dispensador que conté diferents espècies, ambdós de l’Institut Sant Feliu de Guíxols; Cercatex, tecnologia que permet cercar paraules en llibres de text, de l’IES la Bisbal, i Gimnàs elèctric, un espai capaç d’aprofitar l’energia resultant de realitzar exercici físic, de l’IE Francesc Cambó i Batlle.


En la categoria del vídeo més votat, ha guanyat Autocinema Loresco, un espai lúdic de cinema a l’aire lliure de l’Institut Sant Feliu de Guíxols.
Finalment, els guanyadors del premi especial del jurat han estat Tecno 3a Edat, un servei d’acompanyament a la gent gran, i Dayforfly, una agència de viatges sense oficina, del PFI-PIT Guíxols-Vall d’Aro; Cold Plug, un tap capaç de canviar la temperatura de l’aigua de l’ampolla, de l’Institut Sant Feliu de Guíxols, i App per als turistes, una aplicació per descobrir llocs menys coneguts i de valor pel territori, de l’IE Francesc Cambó i Batlle.


Amb iniciatives com aquesta, des del Consell Comarcal es continuarà donant suport a l’emprenedoria per apropar-nos als centres educatius, i conjuntament potenciar les habilitats emprenedores dels joves.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies