Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


MAIG 2019 - CREACIÓ DEL CONSELL CONSULTIU D'EMPRESES INDUSTRIALS

Buscar les estratègies necessàries perquè les empreses industrials del Baix Empordà captin bons talents per formar part de les seves plantilles, aquesta és una de les principals preocupacions que s'ha posat sobre la taula en el que ha estat la primera reunió del Consell Consultiu d'Emppreses Industrials que impulsa el Consell Comarcal del Baix Empordà.

El consell vol ser un espai de trobada on els empresaris de la comarca comparteixin inquietuds i reflexions i s'augmenti el coneixement i la relació entre l'administració i les empreses. En aquest marc de treball es pretenen prioritzar les accions més adients al teixit empresarial i proposar nous projectes, a més de fer el seguiment dels que ja estan en curs.

A la primera reunió d'aquest òrgan participatiu, s’ha abordat la dinamització dels polígons industrials del Baix Empordà, el pla estratègic de formació i el pla d’acció per la millora de la qualitat de l’ocupació.

Es preveu que el Consell Consultiu d'Empreses Industrials es reuneixi un parell de vegades a l'any amb la intenció d'ampliar el nombre d'empreses participants i la seva tipologia.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies