Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


MAIG 2017 - TROBADA PER A L'IMPULS DE LA CONCERTACIÓ TERRITORIAL A L'EMPORDÀ

El president del Consell Comarcal, Joan Català, va presidir la trobada per a l’impuls de la concertació territorial a l’Empordà on també, hi va participar el secretari general del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, Josep Ginesta.

Segons Català: “Des dels Consells Comarcals de l’Alt i el Baix Empordà treballem des de fa vint anys per a la promoció econòmica i el turisme amb els ajuntaments de la comarca i per aquest motiu ens oferim per sumar i promoure el desenvolupament i l’activitat econòmica al territori, arreu, tant als grans municipis de costa com als petits, que sovint tenen molt territori per gestionar i pocs recursos.”

La primera intervenció va ser a càrrec del secretari general del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. Segons Ginesta “Aquesta és una estratègia que la Generalitat vol impulsar arreu del territori perquè aquest sigui el que, precisament, marqui les línies per dinamitzar la creació d’ocupació i, molt especialment, obrir la possibilitat que siguin les comarques precisament les que marquin els criteris, en una clara aposta gens centralitzadora.”

A continuació, David Carvajal, cap de l’àrea de promoció econòmica de l’Ajuntament de Figueres, va exposar el projecte de cooperació territorial de l’Alt Empordà: Desenvolupament del Pla Estratègic del DEL i ocupació de l’Alt Empordà.

D’altra banda, Daniel Sabater, tècnic de promoció i desenvolupament local de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà, va presentar l’experiència del pla estratègic de desenvolupament econòmic i ocupacional de la Bisbal d’Empordà, Forallac, Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura, Corçà i Ullastret.

El Consell Comarcal del Baix Empordà valora positivament la trobada que permetrà visualitzar i potenciar el treball concertat que s’està realitzant a la comarca. Segons el seu president, “Els projectes estratègics que s’estan generant tant a l’Alt com al Baix Empordà són un reflex de la riquesa del treball en xarxa que s’impulsa des d’aquesta comarca i marca fins a quin punt es pot treballar de forma concertada. Per això, ens en sentim molt orgullosos i ens encoratja a treballar plegats, públics i privats, per aconseguir els objectius comuns.”


Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies