Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


MAIG 2017 - ELS JOVES VAN PROTAGONITZAR LA JORNADA “EMPRENS O QUÈ?”

El dia 18 de maig es va portar a terme, a la sala de plens del Consell Comarcal del Baix Empordà, la jornada “Emprens o què?” en col·laboració amb PIMEC joves Girona i amb el suport de Xarxa de Serveis Locals de Promoció Econòmica de la Diputació de Girona. Hi van assistir al voltant de 60 persones interessades en el món de l’empresa i l’emprenedoria.

Durant el matí, després de la benvinguda a càrrec de l’Aleix Gorgorió Estruch, president de PIMEC Joves empresaris Girona, i Joan Català Pagès, president del Consell Comarcal del Baix Empordà, hi va haver diferents xerrades.

En primer lloc “l’Estratègia digital a l’empresa”, a càrrec d’Ayub Nakmoussi Harrak, CEO & Tècnic en sistemes informàtics de ANH Solucions informàtiques i Lucie Pellier, experta en màrqueting digital; en segon lloc, “La capitalització de l’atur i formes jurídiques”, a càrrec de Daniel Gómez, advocat PIMEC Girona i Gerent de Gómez & Martin Advocats; i en darrer lloc, “Mooma- de la tradició a la innovació”, a càrrec de Pau Frigola, Director comercial de Mooma.

Per tancar la jornada va fer la clausura el Sr. Josep Soto, president de PIMEC Joves Catalunya.

Aquesta era una de les activitats programades durant l’any, adreçada a persones emprenedores i persones amb inquietuds empresarials, fruit del conveni que el Consell Comarcal del Baix Empordà i PIMEC Girona van signar durant el 2015, per dinamitzar i donar suport a l’emprenedoria i el petit empresariat del Baix Empordà.

Aquest conveni estava orientat a joves empresaris o emprenedors, amb o sense experiència, fins als 41 anys, i suposava un intercanvi de serveis, a favor de l’empresari i l’emprenedor, entre l’associació empresarial i l’ens comarcal; i estava especialment orientat al centenar de persones que cada any s’assessoren a l’Espai Empresa del Consell Comarcal.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies