Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


MAIG 2017 - EL BAIX EMPORDÀ PREMIA L’EMPRENEDORIA

A la seu del Consell Comarcal del Baix Empordà, s’ha portat a terme l’acte de lliurament del premis del IX laboratori d’idees empresarials, encapçalat pel President del Consell Comarcal del Baix Empordà, Joan Català, i per la coordinadora territorial de Joventut a Girona, Agnès Fàbregas.

Els participants han gravat un vídeo per explicar el seu projecte i han concursat en tres categories diferents: el vídeo més votat, la idea més innovadora i el premi especial del jurat. Els guanyadors han rebut un Smart Watch i tots els participants han estat obsequiats amb un diploma i el carnet jove, per cortesia de la Direcció General de Joventut.

El jurat ha estat format per Agnès Fàbregas, coordinadora territorial de Joventut; Quim Gudayol, gerent de Forallac Progrés, SAM; i els tècnics de l’Àrea de Promoció Econòmica.

En la categoria de vídeo de presentació més votat al Facebook hi hagut un empat entre els projectes presentats pels alumnes del PFI-PPT Guíxols- Vall d’Aro i han guanyat l’Associació de joves comerciants de Guíxols – Vall d’Aro, una associació que recull les inquietuds dels joves comerciants i comparteixen recursos, i Alerta, un negoci de prevenció de riscos laborals adreçat específicament al sector de l’Hosteleria i el comerç. En la categoria d’idea més innovadora i original han guanyat l’Aina Martínez i la Ilham Azzaraoui que han presentat chip-loc, un petit mecanisme de GEO localització molt útil per a viatgers. Finalment, el premi especial del jurat ha estat per Camotecno, una empresa per proveir d’última tecnologia als usuaris, realitzat per en Mohamed Sbai.

Amb iniciatives com aquesta, des del Consell Comarcal es continuarà donant suport a l’emprenedoria com a element clau per generar llocs de treball i riquesa a la comarca.

 


Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat