Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


MAIG 2016 - TALLER D’AUTOESTIMA: BOMBONS PER A L’ÀNIMA

El Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones de la Bisbal d’Empordà amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Empordà i de l’Institut Català de les Dones, ha programat un taller d’autoestima: Bombons per a l’ànima. Es tracta d’una proposta per donar-te un temps i un espai on cuidar-te. Respirar, relaxar-te, mirar-te i acceptar‐te tal com ets, aprenent a escoltar‐te i respectar‐te.

Les sessions seran el 13, 20 i 27 de maig i el 2, 9 i 16 de juny a les dependències de les Escoles Velles, l’horari pot ser de 10 a 12 h o de 19 a 21 h. La participació és gratuïta, però cal fer-ne inscripció prèvia abans del 11 de maig a les dependències del SIAD comarcal (pl. Joan Carreras i Dagas, 4-5 bxs. Tel 972 64 23 10.

El taller és farà amb una metodologia participativa i vivencial. A través de dinàmiques per potenciar la reflexió, afavorint l’aprenentatge i la incorporació de formes alternatives de fer les coses. S’utilitzaran tècniques visuals, d’imaginació i visualització creativa, per promoure la incorporació de noves maneres de pensar i actuar.

En definitiva és una proposta per aprendre a cuidar-nos per plaer i no per obligació, entenent que només quan ens donem a nosaltres mateixes després podem donar als altres.
En el taller, amb una durada de dotze hores i les sessions aniran a càrrec de Neus Gómez, psicòloga del SIAD.

El Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones (SIAD) té com a objectiu potenciar la igualtat entre totes les dones i homes del municipi, així com donar atenció, informació i orientació en tots aquells temes d’interès per a les dones i assessorament a les entitats de dones del municipi sobre ajuts, subvencions i recursos. També participa en les celebracions del Dia de les Dones i del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones. Aquest conjunt de serveis i activitats s’emmarquen en el projecte de desenvolupament de polítiques actives que realitza el municipi per fomentar la igualtat efectiva de drets i oportunitats entre homes i dones.

 

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies