Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


MAIG 2016 - SESSIÓ INFORMATIVA I FORMATIVA D’ESPECTACLES I ACTIVITATS RECREATIVES EXTRAORDINÀRIES

El dijous 19 de maig es va dur a terme una sessió informativa i formativa d’espectacles i activitats recreatives extraordinàries, organitzada pel Departament d’Interior. Des del Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya, s’ha elaborat un Pla d’Actuacions en relació amb les activitats de caràcter extraordinari amb la finalitat de coordinar les actuacions de les diferents administracions públiques que intervenen en aquest tipus d’activitats d’espectacles públics i recreatives, així com també facilitar la informació necessària per tal que es puguin realitzar dins d’un marc de plena seguretat.

En aquesta sessió es va parlar de les obligacions a complir, de les mesures de seguretat, les limitacions d’edat, la dispensa d’alcohol, el dret d’admissió i les pautes inspectores. Durant la sessió es va informar dels requisits legals establerts, dels òrgans competents per autoritzar, si Ajuntament o Generalitat, així com la forma de procedir dels Cossos de Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra i de la Policia Local.

L’acte va ser presidit pel President del Consell Comarcal, Joan Català; i hi va assistir el director dels serveis territorials a Girona del Departament d’Interior, Albert Ballesta; el responsable del Servei Territorial del Joc i d’Espectacles de Girona, David Mundo; i el sergent Ignasi López, Cap de la Unitat Regional de Policia Administrativa (URPA).

La sessió informativa anava adreçada tant al personal tècnic municipal com als membres de les policies locals, a fi i efecte de disposar d’un mateix model de memòria tant per a les activitats extraordinàries autoritzades pels ajuntaments, com per a les que aquests organitzen, amb l’objectiu d’homogeneïtzar les actuacions en tot el territori.

 


Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies