Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


MAIG 2016 - LA MARCA DE GARANTIA “PRODUCTES DE L'EMPORDÀ” ES PROMOCIONA ENTRE LA MAINADA

Conscients que la valorització i defensa dels aliments del territori ha de començar per les generacions més joves, els consells comarcals de l'Alt i el Baix Empordà han decidir promocionar la marca de garantia “Productes de l'Empordà” entre la mainada, aprofitant la presència de l'estand que de forma periòdica participa en algunes fires i altres esdeveniments i que també es distribueix entre les oficines d'informació i turisme i està disponible també als dos consells comarcals.

En aquest sentit s'ha editat una làmina, tipus cartolina, en una banda de la qual hi ha un dibuix de gran format per acolorir i on apareixen clarament identificats els set productes que actualment es troben integrats dins d'aquesta marca de garantia: poma de “relleno” de Vilabertran, ceba de Figueres, botifarra dolça, brunyols de l'Empordà, recuit i recuit de drap, arròs de Pals i gamba de Palamós.

A l'altra banda d'aquesta cartolina promocional hi ha sis passatemps diferents -des d'una sopa de lletres fins a un petit laberint- mitjançant els quals també es convida la mainada a descobrir els productes autòctons. Des dels consells comarcals de l'Alt i el Baix Empordà es considera que amb aquesta iniciativa tan simple es pot arribar a iniciar una presa de conscienciació per part de la mainada sobre la singularitat dels “Productes de l'Empordà”.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies