Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


MAIG 2016 - EL BAIX EMPORDÀ PREMIA L’EMPRENEDORIA

Empordà Caní, una empresa ecològica dedicada a la cura dels gossos, guanya el premi d’emprenedor@ de l’any. Visites guiades arran de mar, menjar preparat a domicili pensat per a persones grans, i una pastisseria amb especialitats marroquines, guanyadors del VIII laboratori d’idees empresarials.

A la seu del Consell Comarcal del Baix Empordà, s’ha portat a terme l’acte de lliurament del premi emprenedor de l’any 2015 i el VIII laboratori d’idees empresarials, encapçalat pel President del Consell Comarcal del Baix Empordà, Joan Català i Pagès, i per la coordinadora territorial de Joventut a Girona, Agnès Fàbregas.

Empordà caní, Premi Emprenedor@ de l’any 2015, és una empresa especialitzada en serveis canins, que la diferència el fet que tots els seus productes, tant d’alimentació com de cura veterinària són 100% naturals per garantir el benestar de les mascotes. Arnau Noguer Calabús, el guanyador, ha estat escollit d’entre les persones emprenedores assessorades des de l’Àrea de Promoció Econòmica i Turisme el 2015: “Per nosaltres el premi és una empenta que ens ajudarà molt a tirar endavant i poder desplegar tot el projecte”.

El guanyador ha rebut un merescut reconeixement públic, a més de: una inscripció gratuïta durant un any a PIMEC joves empresaris Girona; formació universitària gratuïta de la Business School de la UOC, un seminari de 25 hores; la creació d’un vídeo promocional de l’empresa realitzat per Marc Planagumà de Produccions Minnim; 5 sessions personalitzades de màrqueting cortesia de l’Àrea de Promoció Econòmica i Turisme, i l’assessorament de Joan Rius, prestigiós empresari de Rius Nadal i mentor.

A continuació s’han lliurat els premis de la vuitena edició del concurs de projectes empresarials “el Laboratori d’Idees Empresarials”, el qual premia el talent i la innovació dels joves del Baix Empordà.

En aquesta edició els participants han gravat un vídeo per explicar el seu projecte i han concursat en tres categories diferents: el vídeo més votat, la idea més innovadora i el premi especial del jurat. Els guanyadors han rebut una GoPro i tots els participants han estat obsequiats amb un diploma i el carnet jove, per cortesia de la Direcció General de Joventut.

El jurat ha estat format per Agnès Fàbregas, coordinadora territorial de Joventut; Quim Gudayol, gerent de Forallac Progrés, SAM; i els tècnics de l’Àrea de Promoció Econòmica.

En la categoria de vídeo de presentació més votat al Facebook ha guanyat Wisam, un negoci de pastisseria a la Bisbal d’Empordà amb especialitats marroquines; realitzat per la Wiam Nouamane i la Samia Haddouzi, estudiants de l’INS la Bisbal. En la categoria d’idea més innovadora i original ha guanyat Jutali, una empresa de serveis de menjars a domicili per a gent gran; realitzat per la Lídia Martín, la Tatiana Lópes i la Judit López, estudiants de l’INS la Bisbal.

Finalment, el premi especial del jurat ha estat per Ronda Brava, un servei especialitzat en turisme a la Costa Brava; realitzat per un grup d’estudiants del PFI-PPT Guíxols- Vall d’Aro.

Amb iniciatives com aquesta, des del Consell Comarcal es continuarà donant suport a l’emprenedoria com a element clau per generar llocs de treball i riquesa a la comarca.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat