Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


MAIG 2015 - AMPLIACIÓ DEL CENTRE TRAMUNTANA DE PALAFRUGELL

El dimecres 6 de maig, el president del Consell Comarcal, Joan Català, acompanyat del conseller delegat, Josep López, van visitar les instal·lacions del Centre Tramuntana, després de l’ampliació que s’hi ha portat a terme. El director gerent del centre, Pere Cañigueral, va dirigir la visita explicant en què ha consistit aquesta ampliació i a què es destinen els nous espais.

Aquesta ampliació ha consistit a ampliar el mòdul de SOI (43,90 m2), dos mòduls d’STO (total de 62,35 m2), un menjador office (135,4 m2) i serveis de bany i despatxos (31 m2). Aquests nous mòduls estan comunicats amb la resta de dependències formant així una unitat amb la resta de les instal·lacions.

Abans de l’ampliació, el Centre Ocupacional i Especial de Treball Tramuntana donava servei de centre ocupacional, a Palafrugell, a 50 persones amb discapacitat intel·lectual al servei de teràpia ocupacional (STO) i a 16 persones al servei ocupacional d’inserció (SOI), és a dir, a un total de 66 persones.

Des del Departament de Benestar i Família, es van assignar al Centre Tramuntana 32 noves places d’atenció diürna per a persones discapacitades. D’aquestes places, 18 eren per al servei de teràpia ocupacional (STO) i 14 per al servei d’ocupació i d’inserció (SOI). És a dir, que el centre ha passat a tenir un màxim de 98 places registrals i amb capacitat per donar servei a la comarca, tant als alumnes provinents de l’Escola d’Educació Especial Els Àngels, com a les persones que actualment són a casa seva, perquè no disposen de cap servei a la comarca. A causa d’aquesta demanda de places es va creure convenient una ampliació del centre.


Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat