Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


MAIG 2015 - EL PROGRAMA JOVES PER L’OCUPACIÓ DEL CONSELL COMARCAL FINALITZA AMB 19 JOVES INSERITS LABORALMENT

Trenta joves del Baix Empordà han participat en un programa d’experiència professional per a l’ocupació juvenil a Catalunya, en què han realitzat 277 hores de formació professionalitzada teòrica i pràctica impartida per diferents professionals especialitzats en l’àmbit de l’hostaleria.


El projecte, portat a terme pel Consell Comarcal amb el suport i la col·laboració de l’Ajuntament de la Bisbal, Torroella de Montgrí, Castell-Platja d’Aro, Santa Cristina d’Aro i Palafrugell, ha estat subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu, i va finalitzar el 30 d’abril.


Durant el programa, 19 joves s’han inserit laboralment en diverses empreses de la comarca on han treballat com a ajudants de cuina o ajudants de cambrer. Les empreses col·laboradores del programa són Burger King de Platja d’Aro, Restaurant Ven y Ven de Palafrugell, Restaurant La Candelaria de Peratallada, Restaurant El Teatret de la Bisbal d’Empordà, Restaurant Tritón de Gualta, Restaurant Ca la Montserrat de Torroella de Montgrí, Pizzeria Gelatone, Restaurant N’gruna, Hotel Les Illes de l’Estartit i Restaurant La Carpa de l’Estany de Banyoles.


Les empreses col·laboradores reben una subvenció de fins a 3.871€ per part de la Generalitat de Catalunya per a una contractació mínima de 6 mesos. Dels 19 joves, 7 han tingut continuïtat passats els primers 6 mesos de contracte i altres han adquirit l’experiència necessària per poder continuar creixent professionalment en altres empreses de la zona. La resta de joves han tingut la possibilitat de treballar amb un contracte inferior a sis mesos i altres han continuat en un procés de recerca activa de feina.


El comiat entre el Consell Comarcal del Baix Empordà i els alumnes es va produir el passat 24 d’abril amb l’entrega de diplomes de la formació professionalitzadora, tot i que molts joves no van poder assistir a l’acte perquè ja estaven treballant.


Aquest any 2015, el Consell Comarcal està repetint experiència amb el programa i, com a novetat, són 40 els joves que s’estan formant com a ajudants de cuina i ajudants de cambrer.


Les empreses interessades a contractar els joves es poden adreçar a l’Àrea de Promoció Econòmica i Turisme del Consell Comarcal del Baix Empordà trucant al 972 64 23 10 o enviant un correu a joves@baixemporda.cat

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies