Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


MAIG 2014 - LA MARCA EMPORDÀ PRESENT A LA SEGONA EDICIÓ DEL SALÓ DE FORMACIÓ, OCUPACIÓ I EMPRESA DEL BAIX EMPORDÀ

Les tres entitats que promouen el projecte de conceptualització de la Marca Empordà (el Consell Comarcal del Baix Empordà, el Consell Comarcal de l’Alt Empordà, a través de les seves estructures turístiques, i l’Ajuntament de Figueres) seran presents a la segona edició del Saló de Formació, Ocupació i l’Empresa del Baix Empordà que es durà a terme els dies 8 i 9 de maig al Palau Firal de Sant Antoni de Calonge.

L’objectiu de l’assistència a aquest Saló és donar a conèixer el procés de conceptualització de la Marca Empordà que s’està realitzant des de la Universitat de Vic i promoure la pàgina web del procés www.marcaemporda.cat, on tots els empordanesos poden ser partícips del procés de creació de la marca.

Entre els actes del Saló destaca una trentena de conferències i activitats formatives. Una d’elles, el dia 9 de maig a les 10h, serà sobre el procés de conceptualització de la Marca Empordà. La ponència la realitzarà el Sr. Jordi de San Eugenio, vicedegà de la Facultat d’Empresa i Comunicació de la Universitat de Vic, en la qual donarà a conèixer com s’està realitzant aquest procés participatiu de la creació de la Marca Empordà.

A més a més, a la zona d’estands s’hi trobarà un estand de Marca Empordà amb informació del procés i de la pàgina web www.marcaemporda.cat .

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat