Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


MAIG 2014 - INAUGURACIÓ DEL II SALÓ DE FORMACIÓ, OCUPACIÓ I EMPRESA

El dijous 8 de maig es va dur a terme la inauguració del II Saló de Formació, Ocupació i Empresa. A l’acte inaugural, hi van assistir el president del Consell Comarcal, Joan Català; el director dels serveis territorials del Departament d’Empresa i Ocupació, Ferran Roqué, i Jordi Soler, alcalde de Calonge.

Amb la celebració del Saló s’ha volgut dinamitzar i donar una sortida adequada a les necessitats de cobertura de llocs de treball; aprofundir en el reciclatge i adaptació professional, i agilitzar i optimitzar el contacte entre empresaris, candidats i institucions.

Per poder dur a terme el Saló, també s’ha comptat amb el suport de diversos ajuntaments, entitats i empreses del Baix Empordà i de les comarques gironines, com són l’Ajuntament de Begur, de la Bisbal d’Empordà, de Castell-Platja d’Aro, de Palamós, de Pals, de Santa Cristina d’Aro, de Sant Feliu de Guíxols, de Torroella de Montgrí, l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell, Nexes-Viver d’Empreses i Centre de Negocis de Forallac, les cambres de comerç de Palamós i Sant Feliu de Guíxols, la PIMEC, la Diputació de Girona, la Generalitat de Catalunya i el suport d’El Punt, Ràdio Palamós  i TV Costa Brava.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat