Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


MAIG 2014 - EL CONSELL COMARCAL SIGNA UN CONVENI AMB LA FUNDACIÓ INSTITUT CATALÀ DE LA CUINA

En el marc del II Saló de Formació, Ocupació i Empresa, que es va celebrar els dies 8 i 9 de maig al palau firal de Sant Antoni de Calonge, el Consell Comarcal va signar un conveni amb la Fundació Institut Català de la Cuina, per treballar per la candidatura de la declaració de la cuina catalana com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat.

Va presidir l’acte el president del Consell Comarcal, Joan Català, juntament amb Pepa Aymamí, directora de la Fundació. També hi va assistir el director dels serveis territorials del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural a Girona, Vicenç Estanyol.

La cuina de l’Empordà és un dels fonaments de la cuina catalana i  treballar per la candidatura de la declaració de la cuina catalana com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat és treballar per la preservació i valorització de la cuina de l’Empordà.
Tradicionalment, el Consell Comarcal  i la comarca ja han col•laborat amb la cuina catalana, ja sigui en la redacció del seu corpus culinari, o bé, en la recerca de productes per a la Gastroteca.cat. Amb la signatura d’aquest conveni s’uneixen esforços amb la Fundació Institut de la Cuina Catalana en el marc de la promoció dels sectors agroalimentaris i gastronòmics de la nostra comarca.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat