Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


MAIG 2013 - TALLER - “PENSAR BÉ PER ESTAR BÉ”

Durant el mes de maig, el Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones (SIAD) ha portat a terme el taller “Pensar bé per estar bé” a Platja d’Aro i la Bisbal d’Empordà. Es tracta d’una proposta de reflexió per arribar a experimentar el benestar amb una revisió cap a la positivitat del pensament. Les sessions s’han fet a Platja d’Aro, el dimarts al matí al Palau d’Esports i Congressos, i a la Bisbal, el dijous al vespre a les Escoles Velles, i està previst que tinguin continuïtat durant el mes de juny.
En el taller, amb una durada de dotze hores, s’han treballat les estratègies i tècniques que permeten a les persones participants reflexionar, actuar i sentir tot revisant pensaments i creences per experimentar com, pensant bé, hom es pot sentir bé. Les sessions han anat a càrrec de Neus Gómez Gonzalo, psicòloga del SIAD.
El SIAD de Castell-Platja d’Aro i de la Bisbal d’Empordà tenen com a objectiu potenciar la igualtat entre totes les dones i homes del municipi, així com donar atenció, informació i orientació en tots aquells temes d’interès per a les dones i assessorament a les entitats de dones del municipi sobre ajuts, subvencions i recursos. També participa en les celebracions del Dia de les Dones i del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones. Aquest conjunt de serveis i activitats s’emmarquen en el projecte de desenvolupament de polítiques actives que realitzen els municipis per  fomentar la igualtat efectiva de drets i oportunitats entre homes i dones.

 Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies