Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


MAIG 2013 - EL SERVEI DE CATALÀ PARTICIPA A LA I FIRA D’ENTITATS DE STA. CRISTINA D’ARO

El Servei Comarcal de Català del Baix Empordà va participar a la I Fira d’Entitats que es va fer el dissabte 11 de maig, de 16 a 20 h, al voltant de l’Espai Ridaura de Sta. Cristina d’Aro. A la parada del Consorci per a la Normalització Lingüística, s’hi podia obtenir informació sobre els serveis  que ofereix i també les butlletes per participar en dos concursos lingüístics, un d’infantil i l’altre per a adults, que van tenir molt d’èxit.
A mitjan tarda, les aprenentes de les tertúlies del Voluntariat per la llengua van participar a la fira parlant de temes diversos amb l’ajut de la M. Àngels Hernández, la voluntària que cada dijous fa una hora de conversa amb elles des del Punt d’Igualtat de Sta. Cristina d’Aro. Algunes varen explicar una recepta de cuina de Gàmbia o com és la seva família, i les més tímides només varen saludar el públic assistent.
L’objectiu d’aquesta activitat és divulgar els serveis que ofereix el Servei de Català, difondre el Voluntariat per la llengua i fer visible l’aprenentatge del català entre les persones nouvingudes. 

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies