Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


MAIG 2013 - EL CONSELL COMARCAL FORMA A LES EMPRESES CERTIFICADES EN EL DISTINTIU DE QUALITAT TURÍSTICA SICTED EN MATÈRIA D’ACCESSIBILIAT

Dimarts 7 de maig, el Consell Comarcal del Baix Empordà ha donat el tret de sortida al procés per a la renovació del distintiu de Qualitat Turística en Destinació (SICTED) de les empreses distingides de la comarca. El procés de renovació consisteix en tres fases: assistir obligatòriament a sessions de formació, rebre visites d’assessorament tècniques i superar l’avaluació complint tots els punts obligatoris que marca el manual de bones pràctiques assignat a cada empresa segons el seu ofici i marcat per la Secretaría General de Turismo.

Avui s’ha realitzat la primera sessió de formació obligatòria i s’ha centrat en el turisme accessible. S’han tractat aspectes com les necessitats de les persones amb algun tipus de discapacitat, com tenir la pàgina web de l’establiment o l’entitat accessible i com el turisme accessible pot ser rendible.

Les empreses i entitats distingides del Baix Empordà pertanyen a diferents sectors turístics: oficines de turisme, platges, restaurants, museus i centres d’interès, empreses d’allotjament i de turisme actiu, entre d’altres.

Des de l’any 2004, el Consell Comarcal del Baix Empordà està treballant en la implantació del Pla de Qualitat Turística en Destinació, que persegueix la millora contínua dels serveis que s’ofereixen i dels recursos de què gaudeix el visitant a la comarca. Aquest pla de qualitat es basa en el Sistema Integral de Calidad Turística Española en Destino (SICTED), promogut per la Secretaría General de Turismo i la Federación Española de Municipios y Provincias.

El SICTED s’implanta actualment a 154 destinacions de l’Estat espanyol amb més de 7.000 empreses adherides i/o distingides.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies