Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


MAIG 2013 - EL CONSELL COMARCAL ANIMA ELS GESTORS D’APARTAMENTS TURÍSTICS I D’HABITATGES D’ÚS TURÍSTIC A CERTIFICAR-SE AMB EL DISTINTIU DE QUALITAT TURÍSTICA SICTED

Dijous 23 de maig, el Consell Comarcal, amb la col•laboració de l’Associació Turística d’Apartaments i els ajuntaments de Begur, Calonge-Sant Antoni, Castell-Platja d’Aro, Palafrugell i Palamós, ha realitzat una jornada dirigida  a les empreses que gestionen apartaments i habitatges d’ús turístic centrada en la qualitat com a eina de millora de la gestió dels establiments.

La primera part de la jornada ha tractat el decret que afecta directament aquest sector i que es va aprovar l’any passat, el procés de registre que han de seguir, amb quina problemàtica es troben, com combatre l’intrusisme, etc. Pel que  fa a la segona part de la jornada, s’ha exposat la qualitat turística i concretament el distintiu de Qualitat Turística en Destinació SICTED. S’ha explicat què és exactament aquest distintiu, quins requisits cal complir per obtenir-lo i quins avantatges té per a l’establiment i per a la destinació.

Una vintena d’empreses han assistit a la jornada i han mostrat interès per aquest distintiu.

Des de l’any 2004, el Consell Comarcal del Baix Empordà està treballant en la implantació del Pla de Qualitat Turística en Destinació, que persegueix la millora contínua dels serveis que s’ofereixen i dels recursos de què gaudeix el visitant a la comarca. Aquest pla de qualitat es basa en el Sistema Integral de Calidad Turística Española en Destino (SICTED), promogut per la Secretaría General de Turismo i la Federación Española de Municipios y Provincias.

El SICTED s’implanta actualment a 154 destinacions de l’Estat espanyol amb més de 7.000 empreses adherides i/o distingides.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies