Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


LA MARCA DE GARANTIA “PRODUCTES DE L'EMPORDÀ” PARTICIPA A LA I FIRA GASTRONÒMICA DE L’EMPORDÀ

LA MARCA DE GARANTIA “PRODUCTES DE L'EMPORDÀ” PARTICIPA A LA I FIRA GASTRONÒMICA DE L’EMPORDÀ A CALONGE I SANT ANTONI

El cap de setmana 6 i 7 d’octubre, els consells comarcals del Baix i Alt Empordà han participat des de la marca de garantia Productes de l’Empordà a la primera edició de la Fira Gastronòmica de l’Empordà al Palau Firal de Sant Antoni.

L’objectiu principal de la fira ha estat donar a conèixer els productes agroalimentaris de proximitat i de qualitat del territori. Un total de 30 empreses han ofert una mostra dels  seus productes a la Fira Gastronòmica, entre els quals s’ha pogut trobar productors de fesol de l’ull ros, oli, arròs de Pals, gamba de Palamós, restaurants i cellers, entre d’altres.  I també, s’han pogut fer tastets de diferents productes.

D’altra banda, també hi ha hagut una àmplia programació amb una vintena d’activitats entre les quals han destacat xerrades, show cooking, tallers gastronòmics per a grans i  petits, conta contes, etc. La fira estava adreçada tant a professionals del sector gastronòmic com al públic final.

La marca de garantia Productes de l’Empordà ha participat a la fira amb un estand per oferir al visitant informació dels productes i productors de la marca de garantia Productes de l’Empordà, on també els més petits de la casa es podien entretenir pintant i resolent passatemps sobre la marca de garantia. El dissabte a la tarda, també es va organitzar per als més petits un contacontes dels productes de la marca de garantia.

La marca de garantia Productes de l’Empordà és gestionada pels consells comarcals del Baix i Alt Empordà i un conjunt de productors i té l’objectiu de personalitzar i reconèixer els productes típics de l’Empordà i promoure’n la seva comercialització i venda. La marca de garantia Productes de l’Empordà està formada per 8 productes:

l’Arròs de Pals, la Botifarra dolça, els Brunyols de l’Empordà, la Ceba de Figueres, el Fesol de l’ull ros, la poma de relleno de Vilabertran, el recuit i recuit de drap i la Gamba de Palamós.

Més informació de la marca de garantia cliqueu aquï

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies