Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


JUNY 2019 - SETMANA D'ACOLLIMENT FAMILIAR A CATALUNYA

A la Bisbal d’Empordà, fem gran l’acolliment!

Setmana de l’acolliment familiar a Catalunya

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, a través de l’Institut Català de l’Acolliment i de l’Adopció (ICAA) organitza del 31 de maig al 8 de juny la Setmana de l’acolliment familiar a Catalunya amb el suport de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà i l’Àrea de Benestar Social i Família del Consell Comarcal del Baix Empordà i en col·laboració amb la Fundació Infància i Família i les altres entitats que col·laboren amb la Generalitat de Catalunya en l’àmbit de l’acolliment.

L'acolliment és una de les formes d'ajut i protecció als infants i adolescents que es troben en una situació de vulnerabilitat que fa que hagin de viure fora de la seva família. L'acolliment ofereix una alternativa a aquests infants. És una mesura temporal per oferir-los el millor entorn possible per créixer fins que la seva família resolgui les dificultats que l'impedeixen d'ocupar-se'n.

La Bisbal d’Empordà, un dels municipis de comarques gironines implicat amb la Setmana de l’acolliment familiar a Catalunya, s’hi portaran a terme diverses activitats adreçades a promocionar i divulgar aquesta mesura de protecció per conscienciar a la ciutadania de la necessitat d’augmentar el nombre de famílies d’acollida a Catalunya.

Programa d’activitats:

Del 3 al 8 de juny

Exposició de fotografies sobre l’acolliment familiar

Biblioteca municipal Lluïsa Duran

C. Agustí Font, 28

Dilluns 3 de juny a les 20.00h

Xerrada informativa sobre l’acolliment familiar

Biblioteca municipal Lluïsa Duran

C. Agustí Font, 28

Podeu cercar més informació a acolliment.gencat.cat i al web de la Fundació Infància i Família.

Us animem a fer extensiva i compartir amb qui creieu convenient aquesta informació i així entre tots, fer més gran l’acolliment!
documents associats per descarregar
Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies