Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


JUNY 2018 - NOU SERVEI D'ATENCIÓ INTEGRAL (SAI) PER DEFENSAR ELS DRETS DE LES PERSONES LGTBI

El Consell Comarcal del Baix Empordà i la Direcció General d’Igualtat del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies van subscriure, el passat 13 de juny, un acord per impulsar un nou Servei d’Atenció Integral (SAI) per defensar els drets de les persones LGTBI.

El desenvolupament de la Llei 11/2014, per garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals i per erradicar l’homofòbia, la bifòbia i la transfòbia, preveu la creació d’aquests serveis, que faciliten atenció de qualitat i de proximitat a persones que pateixin, hagin patit o estiguin en risc de patir discriminació o violència per orientació sexual, identitat de gènere o expressió de gènere.

El SAI del Consell Comarcal del Baix Empordà té com a objectius principals visualitzar la realitat del col·lectiu LGTBI i donar suport i atenció a la diversitat sexual i de gènere. A més, impulsarà el treball en xarxa, elaborarà informes sobre la situació local de les persones LGTBI del municipi, dissenyarà estratègies de sensibilització i establirà canals d’atenció, suport i acompanyament a víctimes d’LGTBIfòbia.

Amb la signatura d’aquest acord, incorporem, a la nostra cartera de serveis, un servei més per oferir als ajuntaments de la comarca.


Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies