Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


JUNY 2018- EL CONSELL COMARCAL RENOVA EL CONVENI AMB SOREA PER LLUITAR CONTRA LA PROBRESA ENERGÈTICA

EL CONSELL COMARCAL RENOVA LA PRÒRROGA DEL FONS DE SOLIDARITAT PER LLUITAR CONTRA LA POBRESA ENERGÈTICA

 

El passat dimecres 20 de juny es va renovar el conveni de col·laboració entre el Consell Comarcal del Baix Empordà i Sorea, subscrit el 2016 perdotar amb 6.000€ més el fons adreçat als col·lectius més vulnerables dels municipis de la comarca.

La renovació del conveni de col·laboració es produeix uns mesos després del seu venciment i amplia el fons amb 6.000€ més per a les famílies en risc d’exclusió social que no puguin fer front a la factura a l’aigua. Els municipis del Baix Empordà on SOREA opera el servei de subministrament són: Albons, Bellcaire d’Empordà, Calonge, Forallac, La Bisbal d’Empordà, La Pera, Palau-Sator, Pals, Parlavà, Regencós, Torrent, Ullà i Vall-llobrega.

Des de l’inici de la crisi econòmica a finals de 2007, un nombre de creixent de famílies ha manifestat dificultats per fer front a les despeses de la llar i aquest fons de solidaritat es destina al deute acumulat de les famílies en situació de vulnerabilitat econòmica.

El president del Consell Comarcal del Baix Empordà, Joan Català, i el director territorial de SOREA, Xavier Ventayol, han signat la pròrroga del conveni amb vigència fins el novembre del 2018.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies