Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


JUNY 2018 - EL CONSELL COMARCAL ACONSEGUEIX UNA DONACIÓ PEL CENTRE TRAMUNTANA

El passat dimarts 29 de maig es va formalitzar una aportació econòmica de l'Obra Social "La Caixa" per import de 5.500 € al Consell Comarcal. Aquesta donació està destinada al Centre Tramuntana de Palafrugell per a l’adquisició d’un vehicle furgoneta que permetrà la mobilitat de les 177 persones usuàries i treballadores del centre. D’aquesta manera s’aconseguirà una millor inclusió social d’aquestes persones amb discapacitat intel·lectual, mitjançant una millor gestió de les activitats a l’exterior.

La seva inclusió social facilitarà la visualització del col·lectiu i avançar en la defensa dels seus drets, al mateix temps que contribueix de manera significativa a crear una societat més tolerant i respectuosa amb la diferència.

A l’acte, que ha estat presidit per Joan Català i Pagès, president del Consell Comarcal del Baix Empordà, hi han assistit Carles Juanola Tura, director de Banca Institucions de CaixaBank a Girona, i David Vilanova i Buxó, director d’àrea de negoci de CaixaBank a l’Empordà.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies