Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


JUNY 2017 - DURANT EL PRIMER SEMESTRE DEL 2017 EL SERVEI D’ACOLLIDA COMARCAL HA PROMOGUT UN TOTAL DE 4 CURSOS DE CONEIXEMENTS LABORALS

Aquests cursos s’emmarquen en les directrius de la Llei d’acollida, aprovada pel Parlament de Catalunya l’any 2010, la qual regula les actuacions que s’adrecen a les persones nouvingudes per a promoure la seva autonomia i igualtat d’oportunitats.

Les sessions de Coneixements Laborals han tingut una durada total de 15 hores, distribuïdes en 5 sessions de tres hores de durada cada una, en les que s’han pogut adquirir coneixements sobre la normativa laboral, el funcionament del mercat de treball, informació sindical i recerca d’ocupació entre d’altres. Aquestes sessions han anat a càrrec del personal tècnic de Càritas Diocesana de Girona.

Els municipis on s’han dut a terme han estat Castell-Platja d’Aro, La Bisbal d’Empordà, Palamós i St. Feliu de Guíxols.

Hi ha hagut un total de 70 persones inscrites (38 dones i 32 homes) i s’han emès 48 certificats. D’aquestes persones, 8 han obtingut només el certificat d’assistència, que vol dir que han assistit a més del 75% del curs (12 h) i 40 han pogut aconseguir també el certificat d’aprofitament, ja que van superar satisfactòriament la prova d’avaluació final.

Aquests han estat els últims cursos de Coneixements laborals que organitzem des del Servei d’Acollida Comarcal, perquè a partir del mes de setembre de 2017 entrarà en vigor la instrucció de la Generalitat de Catalunya on s’encarrega l’oferta formativa del Mòdul B a les Oficines de Treball del SOC. La nostra tasca consistirà en adreçar les persones usuàries que hagin de cursar el Mòdul B en coneixements laborals a l’oficina del SOC de referència.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies