Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


JUNY 2015 - PROMOCIONANT ELS PRODUCTES DE LA MARCA DE GARANTIA PRODUCTES DE L’EMPORDÀ A LA FIRA DE LA GAMBA DE PALAMÓS

La marca de garantia Productes de l’Empordà, gestionada pels consells comarcals de l’Alt i el Baix Empordà i el conjunt de productors adherits a la marca, han promocionat els productes de la marca de garantia a la Fira de la Gamba de Palamós celebrada el passat dissabte 13 de juny de 2015 a Palamós.

Aquest any 2015 la gamba de Palamós ha entrat a formar part de la marca de garantia Productes de l’Empordà i per aquest motiu s’ha intensificat més la presència dels productes de la marca a la fira de la Gamba. La marca de garantia Productes de l’Empordà està formada per set productes: l’Arròs de Pals, la Botifarra dolça, els Brunyols de l’Empordà, la Ceba de Figueres, la poma de relleno de Vilabertran, el recuit i recuit de drap i la Gamba de Palamós, i té per objectiu personalitzar i reconèixer els productes propis de l’Empordà i ajudar a promocionar la seva comercialització i venda assegurant que els productes adherits a la marca estan produïts, elaborats, transformats i envasats a l’Empordà.

La marca de garantia Productes de l’Empordà disposava d’un estand on es lliurava informació dels productes i productors de la marca i on també s’oferien degustacions de Brunyols de l’Empordà, de botifarra dolça cuinada amb poma i botifarra dolça seca. Es van oferir un total de 500 degustacions.
La fira de la gamba ha celebrat aquest any la seva segona edició amb l’objectiu de promoure la gamba com a producte certificat amb marca de garantia pròpia i assegurar per tant que la gamba arriba al client manté el màxim nivell de qualitat.


Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies