Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


JUNY 2015 - PRESENTACIÓ AMB GUST EMPORDANÈS. TASTETS DE GASTRONOMIA ALS ARXIUS DEL BAIX EMPORDÀ

El Consell Comarcal del Baix Empordà dins el Projecte AODL Agroalimentària i restauració i el grup d’Arxivers del Baix Empordà (ABE) han treballat conjuntament per donar a conèixer les referències històriques i culturals dels productes i la gastronomia de la nostra comarca, als professionals del món culinari i als ciutadans.

La recerca realitzada pels arxivers es podrà veure en el seu blog que ja té un any de funcionament i que és l’eina on es pot fer el seguiment dels bons resultats assolits pel grup de treball dels professionals dels arxius en la seva ja llarga trajectòria.

L’acte que tindrà lloc el dia 5 de juny, a les 19 h, a la sala polivalent de l’Arxiu Comarcal del Baix Empordà, té un doble objectiu:

  • presentar els continguts, documents i bibliografia (receptes, menús, notícies, fotografies, articles i monografies) que sobre productes i gastronomia del Baix Empordà s’han trobat en els fons documentals, col·leccions i produccions impreses conservades en els arxius municipals i en l’arxiu comarcal.
  • presentar la situació actual i de futur dels professionals i empreses del sector.

Després de les intervencions, hi haurà una petita degustació de productes de Marca de Garantia Productes de l'Empordà. Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies