Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


JUNY 2015 - EL CENTRE TRAMUNTANA OBTÉ EL SEGELL DE PRODUCCIÓ ECOLÒGICA CCPAE PER ALS SERVEIS DE VIVER I MANIPULATS

El president del Consell Comarcal ha signat, amb el Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE), l’acord per continuar impulsant la producció ecològica al Centre Tramuntana. L’objectiu és mantenir les zones de producció vegetal ecològica del viver i aconseguir l’ampliació de l’activitat del servei de manipulats industrials pel que fa a l’elaboració i l’envasament de productes ecològics amb segell CCPAE.

En el cas del viver, es mantenen les dues finques que fins ara es cultivaven segons criteris ecològics, amb cereal i plantes aromàtiques. Aquestes parcel·les es treballen des de fa 4 anys amb aquest tipus de cultiu i es preveu continuar creixent en aquest àmbit fins al desenvolupament d’una línia de plantes aromàtiques i medicinals amb segell ecològic CCPAE.

Quant al servei de manipulats industrials, s’ha presentat un projecte per tal d’obtenir el certificat que permeti elaborar i envasar productes ecològics amb segell CCPAE, per ampliar i consolidar clients de la indústria agroalimentària i oferir un servei extern de manipulació a les empreses del Baix Empordà que ho requereixin.

Aquestes dues accions s’emmarquen en la línia de millorar i potenciar els serveis que ofereix el Centre Tramuntana a les empreses del seu entorn i permeten continuar donant suport al seu projecte social d’integració de les persones amb discapacitat intel·lectual a la comarca del Baix Empordà.

 

 


Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat