Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


JUNY 2014 - TROBADA DE REGIDORS DE JOVENTUT DEL BAIX EMPORDÀ

El nou protocol d’intervenció estratègica comarcal en joventut (PIEJC 2014-2015) que la Direcció General de Joventut està desenvolupant amb els consells comarcals implica definir, desplegar i avaluar les polítiques de joventut a la comarca sumant esforços per assolir objectius compartits. En les dues últimes trobades de regidors de joventut s’han estat debatent diferents aspectes per tal de poder arribar a una visualització conjunta del disseny de les polítiques de joventut a la comarca, que ha portat com a resultat final la validació de les propostes per al 2014 en la trobada del 4 de juny.

Aquest resultat final ha estat fruit d’unes reunions tècniques prèvies en què es van plasmar les diferents necessitats i dificultats que els tècnics de joventut de la comarca es troben a l’hora de treballar de manera directa amb els joves. La conclusió final d’aquestes reunions va ser la necessitat de treballar els aspectes emocionals i relacionals, des del vessant educatiu i digital, per tal d’arribar de manera efectiva als joves.

Així en la trobada de regidors que va tenir lloc el passat 4 de juny es va presentar tot el procés realitzat en aquests últims tres mesos, a partir d’un encàrrec comarcal, i es van presentar les dues propostes validades per tot el conjunt de regidors que hi varen assistir:
 Programa KNKTA’T. Estratègies i plataformes de dinamització virtual, enfocat en 6 sessions d’abril a octubre.
 Formació, adreçada als tècnics de joventut, relacionant el vincle educatiu i el rol dels professionals de joventut.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies