Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


JUNY 2014 - TALLERS PRÀCTICS SOBRE PSICOLOGIA POSITIVA

El Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones de Castell-Platja d’Aro i la Bisbal d’Empordà, amb la col•laboració del Consell Comarcal del Baix Empordà i de l’Institut Català de les Dones, ha programat un taller pràctic sobre psicologia positiva. Es tracta d’una proposta per prendre consciència que podem canviar la nostra manera de pensar per ser més feliços. Canviant les valoracions i interpretacions negatives que fem sobre les altres persones i sobre les coses que ens passen, podem canviar les nostres emocions.

Les sessions seran a la Bisbal d’Empordà el 12, 19 i 26 de juny i 3 i 10 de juliol a les dependències de les Escoles Velles (10-12 h) i a Platja d’Aro el 17 i 25 de juny i 1, 8 i 15 de juliol al Centre Cívic Vicenç Bou (10-12 h). La participació és gratuïta, però cal fer-ne inscripció prèvia abans del 10 de juny a la Bisbal, a les dependències del SIAD comarcal (pl. Joan Carreras i Dagas, 4-5 bxs. Tel 972 64 23 10), abans del 13 de juny, a la secretaria del Centre Cívic Vicenç Bou de Platja d’Aro (tel. 972 81 83 41).

En el taller, amb una durada de deu hores, es treballaran les estratègies i tècniques que permeten a les persones participants conscienciar-se de les seves capacitats i habilitats i aprendre a ser més creatives i positives en la seva vida personal. Les sessions aniran a càrrec de Neus Gómez, psicòloga del SIAD.

El Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones (SIAD) té com a objectiu potenciar la igualtat entre totes les dones i homes dels municipis, així com donar atenció, informació i orientació en tots aquells temes d’interès per a les dones i assessorament a les entitats de dones dels municipis sobre ajuts, subvencions i recursos. També participa en les celebracions del Dia Internacional de les Dones i del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones. Aquest conjunt de serveis i activitats s’emmarquen en el projecte de desenvolupament de polítiques actives que porten a terme els municipis per  fomentar la igualtat efectiva de drets i oportunitats entre homes i dones.

 Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies