Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


JUNY 2014 - EL VI LABORATORI D’IDEES EMPRESARIALS PREMIA EL TALENT I LA INNOVACIÓ DELS JOVES DEL BAIX EMPORDÀ

El divendres 20 de juny es van lliurar els premis del VI Laboratori d’Idees Empresarials. En l’acte, presentat per Joan Català, president del Consell Comarcal del Baix Empordà, es va destacar la feina que hi ha en la preparació dels projectes empresarials i la importància de l’esperit emprenedor entre els joves del nostre país.  En l’acte de lliurament dels premis, Anna Prior, coordinadora de Joventut, va encoratjar els joves a fer realitat els seus projectes, salvant les dificultats del moment i aprenent dels errors.


Es van presentar 6 projectes dels instituts de Sant Feliu de Guíxols i del Centre PQPI- PTT Guíxols-Vall d’Aro. El primer premi de cicles formatius va ser per a Globalstudio d’Izan Vargas Dekhar i Daniel Martínez Trujillo, de l’IES Sant Feliu de Guíxols. En la categoria dels Programes de Qualificació Professional Inicial, el primer premi va ser per al Projecte El drac del PQPI-PTT Guíxols-Vall d’Aro.


Els premiats van guanyar un llibre electrònic. També es va lliurar el carnet jove i un diploma a totes les persones participants. En l’edició d’enguany, els col•laboradors del projecte han estat la Direcció General de Joventut i Joan Batlle, exrector de la Universitat de Girona.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies