Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


JUNY 2013 - RECONEIXEMENT A LA SELECCIÓ DEL BAIX EMPORDÀ DE FUTBOL 7 DE LA CATEGORIA BENJAMÍ

Un any més, el Consell Esportiu del Baix Empordà i el Consell Comarcal han organitzat la selecció Comarcal del Baix Empordà de Futbol 7, categoria benjamí.

Durant el primer trimestre de l’any, el seleccionador comarcal va anar a veure els partits dels diferents equips de la comarca per poder confeccionar una llista de 24 jugadors dels quals, després de 2 entrenaments de preselecció, en va escollir 12 que han estat els que han format part de la selecció comarcal del Baix Empordà.

Al segon i tercer trimestre de l’any és quan es varen realitzar els entrenaments i tornejos que varen  enfrontar la Selecció Comarcal del Baix Empordà amb diferents equips de comarques veïnes, equips de la província i fins i tot equips de renom estatal. Al llarg d’aquest curs la nostra selecció ha realitzat 4 tornejos i s’ha enfrontat a equips com: EF Calella, GEiEG, CD Banyoles, RCD Espanyol, FC L’Escala, Damm CF, FC Barcelona i EF Baix Ter (aleví).

Un treball de tot l’any que es va veure reconegut el passat dijous 20 de juny, durant el qual es va fer entrega als integrants de la selecció d’un certificat de reconeixement per la seva tasca i contribució a l’èxit de la Selecció del Baix Empordà de Futbol 7, categoria benjamí, d’aquest curs 2012-2013.

L’entrega dels certificats la van fer el president del Consell Comarcal, Joan Català, i el conseller comarcal i president del Consell Esportiu, Carles Salgas.


Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies