Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


JUNY 2013 - ES TANCA LA 4A EDICIÓ DEL VOLUNTARIAT PER LA LLENGUA A L’INSTITUT ST. ELM DE ST. FELIU DE GUÍXOLS

L’acte de cloenda de la 4a edició del Voluntariat per la llengua a l’Institut St. Elm de St. Feliu de Guíxols va tenir lloc el dia 3 de juny en una de les aules del centre. Les 8 parelles i els 3 trios que s’han anat trobant a l’hora del pati i durant deu setmanes per conversar en català, van rebre l’agraïment de Júlia Vendrell, regidora d’Ensenyament, i de Sandra Camps, dinamitzadora del Voluntariat per la llengua del Servei Comarcal de Català del Baix Empordà.


Seguidament, van poder veure una projecció de fotografies que havia preparat el centre per resumir l’experiència dels alumnes durant aquestes setmanes. La projecció acabava amb un vídeo dels assajos que havien fet voluntaris i aprenents amb la professora de música per preparar la cançó L'Empordà, de Sopa de Cabra, tema escollit per a la cloenda. L’acte va finalitzar amb el lliurament de diplomes i amb un petit refrigeri que va oferir el centre d’ensenyament secundari.

La primera experiència del Voluntariat per la llengua als instituts va tenir lloc a Torroella de Montgrí l’any 2008 i de seguida s’hi van afegir els instituts de Sant Feliu de Guíxols, Calonge i la Bisbal d’Empordà.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies