Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


JUNY 2013 - EL CONSELL COMARCAL FORMA EN GEOCALITZACIÓ LES EMPRESES CERTIFICADES AMB EL DISTINTIU DE QUALITAT TURÍSTICA SICTED

El Consell Comarcal ha realitzat la segona i última sessió de la formació obligatòria del procés per a la renovació del distintiu de Qualitat Turística en Destinació (SICTED) de les empreses distingides de la comarca. El procés de renovació consisteix en tres fases: assistir obligatòriament a sessions de formació, rebre visites d’assessorament tècniques i superar l’avaluació complint tots els punts obligatoris que marca el manual de bones pràctiques assignat a cada empresa segons el seu ofici i marcat per la Secretaría General de Turismo.

S’ha realitzat la segona sessió de formació obligatòria centrada en la geocalització com a eina de desenvolupament turístic i ha anat a càrrec de Gerson Beltran, expert en geocalització i noves tecnologies. S’han tractat aspectes com reclamar la nostra empresa a google local, tenir visibilitat a les xarxes socials Facebook, Twitter, Google+ i Foursquare o com analitzar l’activitat que generen els Codi Q.

Les empreses i entitats distingides del Baix Empordà pertanyen a diferents sectors turístics: oficines de turisme, platges, restaurants, museus i centres d’interès, empreses d’allotjament i de turisme actiu, entre d’altres.

Des de l’any 2004, el Consell Comarcal del Baix Empordà està treballant en la implantació del Pla de Qualitat Turística en Destinació, que persegueix la millora contínua dels serveis que s’ofereixen i dels recursos de què gaudeix el visitant a la comarca. Aquest pla de qualitat es basa en el Sistema Integral de Calidad Turística Española en Destino (SICTED), promogut per la Secretaría General de Turismo i la Federación Española de Municipios y Provincias.

El SICTED s’implanta actualment a 154 destinacions de l’Estat espanyol amb més de 7.000 empreses adherides i/o distingides.

 

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies