Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


JUNY 2013 - EL CONSELL COMARCAL SENSIBILITZA EL SECTOR TURÍSTIC DE BEGUR EN MATÈRIA DE QUALITAT

El Consell Comarcal del Baix Empordà va presentar al sector turístic del municipi de Begur com la qualitat pot ser una eina de millora per a la seva pròpia empresa. L’acte va tenir lloc el passat dimarts 18 de juliol a les 10h a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Begur.

L’objectiu de la presentació va ser explicar com la qualitat i en concret el distintiu de qualitat turística en destinació SICTED els pot ajudar a tenir una més bona gestió de la seva empresa, com escoltar el client els beneficiarà a curt i a llarg termini o com els requisits que demana complir el distintiu de qualitat farà que donin un valor afegit a l’estada del turista al seu establiment, al municipi de Begur i a la destinació Baix Empordà.

Des de l’any 2004, el Consell Comarcal del Baix Empordà està treballant en la implantació del Pla de Qualitat Turística en Destinació, que persegueix la millora contínua dels serveis que s’ofereixen i dels recursos de què gaudeix el visitant a la comarca. Aquest pla de qualitat es basa en el Sistema Integral de Calidad Turística Española en Destino (SICTED), promogut per la Secretaría General de Turismo i la Federación Española de Municipios y Provincias.

Aquest any, el Consell Comarcal del Baix Empordà i l’Ajuntament de Begur segueixen apostant per la qualitat i per aquest distintiu.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies