Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


JUNY 2012 - ELS DOS CONSELLS COMARCALS PRESENTEN EL PRIMER MAPA DE L’EMPORDÀ

El divendres 15 de juny els consells comarcals de l’Alt i el Baix Empordà van presentar el primer mapa turístic conjunt de les dues comarques, als Aiguamolls de l’Empordà. 

L’objectiu d’aquest mapa és donar a conèixer l’Empordà d’una manera conjunta i facilitant la mobilitat. El mapa incorpora una descripció d’alguns dels recursos turístics que les dues comarques comparteixen en base a quatre eixos: natura, cultura, gastronomia i mar. Així mateix, el mapa  inclou informació pràctica com són les oficines de turisme o els parcs naturals. Aquest mapa esta editat en quatre idiomes i es distribuirà a través de les oficines de turisme.

Aquesta és una de les actuacions, que els dos consells comarcal estan portant a terme durant aquest  any, dins l’estratègia de promoció de l’Empordà. L’assistència a fires, la creació d’una web, una campanya de comunicació en mitjans de proximitat o els estudis d’Enoturisme i de la ruta Pirineu Comtal són altres de les actuacions que s’estan treballant.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies