Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


JUNY 2012 - EL IV LABORATORI D’IDEES EMPRESARIALS PREMIA EL TALENT I LA INNOVACIÓ DELS JOVES DEL BAIX EMPORDÀ

L’acte ha estat presentat per Joan Català Pagès, president del Consell Comarcal del Baix Empordà, que ha destacat la importància de l’esperit emprenedor dels joves. 

En l’acte de lliurament de premis, Joan Batlle, president del Consorci de Vivers d’Empreses de la demarcació de Girona i Anna Prior, coordinadora de joventut,  han encoratjat els joves a fer realitat els seus projectes, salvant les dificultats del moment i aprenent dels errors.
34 estudiants dels IES Baix Empordà, IES Sant Feliu de Guíxols i IES La Bisbal d’Empordà, han presentat un total de 13 projectes.

El primer premi de cicles formatius ha estat per Boxes F1 Fes-ho tu!!, de Ronald Paul Urioste Ruiz i Dennis Eduardo Coarita Torrez, de l’IES La Bisbal d’Empordà, que consisteix en un taller on els clients es converteixen en mecànics.

Han guanyat el segon premi la Lore Rodríguez, en Martí Carmona i en Sergi Luque pel seu projecte Cerveseria Weisse, de l’IES Sant Feliu de Guíxols, consistent en un pub de tipus irlandès que inclou les noves tecnologies.

El primer premi per als projectes de garantia social ha recaigut en el PQPI-PTT de Sant Feliu de Guíxols amb el seu projecte Econatura Guíxols, que proposa allotjament, restauració i activitats arreu de la comarca.

Els premiats han guanyat un llibre electrònic i el carnet jove. S’ha entregat un diploma a tots els participants.

En aquesta quarta edició hi han col·laborat el Consorci de Vivers d’Empreses de la demarcació territorial de Girona, la Direcció General de Joventut i el Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya a Girona.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies