Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


JUNY 2012 - EL CONSELL COMARCAL DEFENSA ELS DRETS DELS AFECTATS PEL CONDICIONAMENT DE LA C-31

El projecte de condicionament de la carretera C-31, en el tram Torroella de Fluvià – La Tallada d’Empordà, va ser presentat com una infraestructura bàsica pel desenvolupament econòmic del territori i que necessitava ser posat en marxa amb urgència. Aquesta infraestructura es va presentar sota l’empara de la Llei d’Expropiació Forçosa i es van iniciar les actes d’ocupació l’any 2008. Des de llavors, i tot i que l’obra està acabada i en ple funcionament des de fa dos anys, la pagesia i les persones propietàries afectades no han pogut veure resolt el procés.
Aquest allargament del pagament dels Mutus Acords pendents, està ocasionant nombroses dificultats a les persones expropiades, ja que a més d’haver perdut part del seu patrimoni i els ingressos que n’obtenien, aquesta demora agreuja encara més la gestió de les explotacions de la zona.
És per tot això que el Ple del Consell Comarcal ha acordat instar al Govern de la Generalitat a pagar les indemnitzacions pendents a cada persona expropiada, així com els interessos de demora ocasionats per no haver efectuat el pagament dins del termini legal. 

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies