Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


JUNY 2012 - FINALITZEN LES TERTÚLIES DEL VOLUNTARIAT PER LA LLENGUA A SANTA CRISTINA D'ARO

El dilluns 18 de juny, Carme Soler, regidora d’Educació de l’Ajuntament de Sta. Cristina d’Aro, va cloure les tertúlies del Voluntariat per la llengua que s’havien portat a terme els dilluns a la tarda, del 7 de maig al 18 de juny, al Punt d’Igualtat de la població.

Durant aquestes setmanes de maig i juny, 10 aprenents amb un nivell molt baix de català s’han trobat regularment una tarda a la setmana per parlar de temes quotidians i bàsics (l’habitatge, els aliments, la família, etc.) amb una voluntària de Sta. Cristina d’Aro, M. Àngels Hernández, i amb la dinamitzadora del Voluntariat per la llengua a la comarca, Sandra Camps.

L’objectiu principal de les tertúlies és aconseguir que les persones interessades a participar en el Voluntariat per la llengua assoleixin un nivell mínim de català per poder formar part més endavant d’una parella lingüística.

Tenint en compte que l’experiència ha estat molt ben valorada tant per les persones  aprenentes com per les dinamitzadores, és probable que passat l’estiu se’n faci una altra edició a Sta. Cristina i que es porti a terme en altres poblacions del Baix Empordà.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies